گزارش کارآموزی كارخانه فراورده هاي لبني آستان قدس رضوي

دسته بندي : پروژه های کارآموزی » رشته صنایع (کارآموزی_و_گزارشات)

كارخانه فراورده هاي لبني آستان قدس رضوي ، واقع در جاده ي كيلومتر 17 جاده ي سرخس

 

مي باشد. اين كارخانه در خرداد ماه سال 1374 شروع به فعاليت نموده است و تعداد پرسنل

 

آن به طور كلي 130 نفر مي باشد . 80 نفر به صورت قراردادي زير نظر پيمانكار ( روز

 

مزد)و به طور ميانگين 70 نفر پرسنل در خط توليد مشغول به كار مي با شد كه بنا به نياز

 

نيروي كار مي توانند در 2 يا 3 شيفت كار كند .

 

اين كارخانه وابسته به كارخانه ي آستان قدس رضوي مي با شد . ظزفيت توليد محصولات

 

مختلف بسته به در خواست سفارش كنندگان متفاوت مي باشد . ظرفيت مخازن تحويل شير

 

220 تن مي باشد كه به طور ميانگين 70 تن شير روزانه تحويل گرفته مي شود .

 

تحويل شير خام

 

شير پس از ورود به كارخانه بر اساس نوع كيفيت دسته بندي مي گردد كه 90 % مربوط به

 

دامداري آستان قدس است كه يا مورد تائيد است يا با شرايط ويژه ( مصرف خاص ) توليد مي

 

گردد . ابتدا شيراز داخل شلنگ از صافي مي گذرد ؛ و بعد از پمپاژ به داخل بالانس ،

 

هواگيري مي شود . سپس از مسير يكطرفه بالانس به داخل جعبه فلومتر( كه اين دستگاه  شدت

 

جريان شير را محاسبه مي كند . لازم به ذكر است اگر شيربر حسب ليتر را در دانسيته ي آن

 

ضرب كنيم شير برحسب كيلوگرم به دست مي آيد) .  فرستاده مي شود سپس ازلوله هاي

 

ارتباطي وارد 4 تا سيلو تانك مي گردد .كه ظرفيت هر يك 54 تن مي باشد و جنس آنها استيل

 

و دو جداره مي باشد. يعني شير باهر دمايي كه وارد مي شود تا 48 ساعت تا همان دما باقي

 

مي ماند هر يك از تانكها داراي هم زن است كه شير از پايين وارد تانك مي شود زيرا اگر از

 

بالا وارد تانك شود با هوا وارد شده و شير كفدار مي گردد .

 

مقدار شير 100 تن تا 150 تن در روز مي باشد كه از صبح تا 6 شب در يافت مي گردد  

 

توزين آن بر حسب ليتر است كه توسط سيستم كامپيوتر صورت مي پذيرد در اين بخش از

 

كارخانه ضايعات احتمالي نداريم و همچنين انبار و سرد خانه براي نگهداري شير خام نداريم .

 

سيلو تانكها ساخت اصفهان است مسئول قسمت تحويل شير مواردي مانند ph  ، اسيديته ، الكل

 

و دانسيته و چربي وآب اضافي  كه آزما يشگاه اندازه گيري كرده است را ياداشت نموده در

 

برگه هاي مخصوص و ته برگ زرد آن به دست مسئولان كنترل كيفيت مي رسد .

 

قيمت شير خام توسط مديريت تعيين مي گردد كه معيار انتخاب چربي و دانسيته است . در

 

ضمن اگر آب اضافي داشته باشد جريمه مي گردد.

دسته بندی: پروژه های کارآموزی » رشته صنایع (کارآموزی_و_گزارشات)

تعداد مشاهده: 2601 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.DOC

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 11

حجم فایل:83 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل