دانلود فایل تحقیق بررسی قزل آلای رنگین کمان

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

فهرست مطالب

 

عنوان                                                                                                  صفحه

 

فصل اول..................................................................................................................................... 1

مقدمه...................................................................................................... 2

1- تعریف ماهیان سرد آبی.......................................................................................... 3

2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................................................. 4

2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری.................... 4

2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان................................. 4

2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش............................................................. 6

2-3-1- دهان.................................................................................................................. 6

2-3-2- حلق................................................................................................................... 7

2-3-3- مری.................................................................................................................... 7

2-3-4- معده................................................................................................................... 7

2-3-5- روده.................................................................................................................... 8

3- شرایط محیطی.......................................................................................................... 8

4- تعریف علم تغذیه...................................................................................................... 9

5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................................... 10

6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش.................................................... 11

6-1- غذای تر.................................................................................................................. 11

6-1-1- ترکیب غذای تر.............................................................................................. 11

6-2- غذای مرطوب........................................................................................................ 12

6-3- غذای خشک......................................................................................................... 13

7- تغذیه بچه ماهیان..................................................................................................... 14

8- مقدار غذادهی............................................................................................................ 14

9- زمان و دفعات غذادهی............................................................................................ 18

10- کیفیت غذا............................................................................................................... 19

11- روش های تغذیه.................................................................................................... 20

12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی........................................................................... 22

13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه........................................................... 24

13-1- فرم بیومتری...................................................................................................... 24

فصل دوم

14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان............................................................... 27

14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن.......................................... 27

14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان............................................ 28

14-2- پروتئینها......................................................................................................... 29

14-2-1- کیفیت پروتئین....................................................................................... 30

14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها................................. 31

14-2-2-1- پودر ماهی fish meal.................................................................. 31

14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat.................. 32

14-2-2-3- پودر خون blood meat............................................................. 33

14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی................... 34

14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه................................................................................. 34

14-2-3-2- کنجاله سویا........................................................................................ 35

14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان............................................................................. 35

14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:.......................................................................... 35

14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein......................... 36

15-1- احتیاجات چربی قزل آلا........................................................................... 36

16-1- کربوهیدرات ها یا قندها............................................................................. 37

17-1- ویتامینها......................................................................................................... 38

18-1- بیماریهای بچه ماهیان................................................................................ 41

18-1-1 گرسنگی...................................................................................................... 41

18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)...................................................................... 42

18-1-3- مشکلات آبششی.................................................................................... 42

18-2- خراشیدن....................................................................................................... 43

18-3- آفتاب سوختگی........................................................................................... 44

فصل سوم

جدول های غذادهی................................................................................................... 47

نتیجه گیری.................................................................................................................. 50

فهرست منابع............................................................................................................... 52

 

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 4576 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 60

حجم فایل:60 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل