گزارش کارآموزی عمران - اجرای پست برق فشار قوی 62230 کیلو ولت

دسته بندي : پروژه های کارآموزی » رشته عمران و نقشه برداری (کارآموزی_و_گزارشات)

 

 

موضوع پروژه اجرای پست برق فشارقوی 62/230 کیلو وات واقع در شهرستان مینودشت استان گلستان می باشد . مساحت زمین پروژه حدود 49118 متر مربع می باشد که دارای عملیات اجرایی ذیل در طول دوره کارآموزی می باشد :

 اجرای ساختمان کنترل ، اجرای 4 ساختمان بی سی ار ، اجرای پداستال برای دکل ها و گنتری ها ، اجرای کانال های درون محوطه ، اجرای اتاق نگهبانی ، تسطیح و رگلاژ و بکفیل محوطه کارگاه توسط لودر ، اجرای دال روی کانال ها بعنوان پل ، اجرای دیوار آتش بین دو ترانس قدرت ( دیوار از نوع برشی است ) ، اجرای شبکه سیمکشی ارت درون محوطه و ساختمان ها و اجرای دیواره محوطه .

 

عملیات اجرایی مربوط به ساختمان کنترل :

 

ساختمان کنترل یک سوله بزرگ می باشد که از نظر کاربری به عنوان مغز کنترل کننده دیگر اجزای پست برق می باشد . این ساختمان دارای اتاقهای مختلف می باشد مانند : اتاق پی ال سی ، اتاق باطری ، اتاق ای سی دی سی ، اتاق کنترل ، دفتر ، آشپزخانه و سرویسهای بهداشتی و دو راهروی ورودی می باشد .

 

 

 

 

از زمان شروع دوره کار آموزی عملیات مربوط به ساختمان کنترل شامل :

اجرای سقف کاذب ، گچ کاری دیوارها و زیر سقف کاذب ، کاشی کاری اتاق باطری ، اجرای سنگ کف پنجره ها توسط بنا ، اجرای پیاده رو دور ساختمان کنترل ، سنگ گاری دور ساختمان و اجرای داربست درون یا بیرون ساختمان برای کارهای اجرایی می باشد .

 

اجرای سقف کاذب :

 

سقف کاذب در ساختمانهای مختلف برای ایجاد یک فضای خالی در زیر سقف سازه ای بکار می رود که در این فضای خالی می توان تاسیسات حرارتی قرار گیرد . سقف کاذب که به طور روز افزون به طرفداران آن اضافه می شود هم از نظر زیبایی به فضای داخلی سازه کمک می کند و هم دیگر مشکلی برای عبور لوله های مختلف مانند لوله اسپلیت یا غیره از زیر سقف را حل می کن .

برای اجرای این سقف باید از سقف اصلی تعدادی میلگرد به عنوان وصله در فواصل مختلف در ابعاد طولی که بستگی به عمق سقف کاذب دارد جوش بخورد در اجرای این سقف از میلگرد نمره 16 در فواصل 60 سانت استفاده شده  ، بعد توسط میلگرد10  و قوطی به ابعاد 40×40 یک شبکه به اندازه سقف مور نظر ایجاد می شود ، میلگرد ها به طول 120 سانتی متر و در فاصله های 40 سانتی متر از یکدیگر قرار گرفته اند . که این شبکه به میلگرد های متصل به سقف سازه ای وصل می شود . در این مرحله اسکلت بندی اصلی سقف کاذب ایجاد می شود که بعد از سیمان کاری به ضخامت 2 سانتی متر در زیر آن و بستن طوری  راویز سقف کاذب تکمیل می شود . زیر سقف کاذب برای زیبایی گچ می شود که با دیوارها یک دست شود . شکل یک سقف کاذب اجرا شده در راهروی ساختمان کنترل و اتاق پی ال سی را مشاهده می کنید .

دسته بندی: پروژه های کارآموزی » رشته عمران و نقشه برداری (کارآموزی_و_گزارشات)

تعداد مشاهده: 3334 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:33,668 کیلوبایت

 قیمت: 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل